Western Sydney University, Chancellery Office

Education, Fitout, Workplace
  • Parramatta, NSW

The project involved the strip out, makegood then re-purposed fitout of Level 2 in Building EB to make way for the Chancellery’s new office in the University’s Parramatta South Campus.  The new Chancellery office spanning 1,100sqm will accommodate the University’s executive and administrative support staff.  The fitout features high-end joinery and finishes throughout, bespoke furniture and signature woodform finishes to both walls and ceiling.  The project was delivered within an occupied building in the midst of an active semester with students and staff moving about in and around the building.

Contact us for your project requirements:

P: 02 8372 0700

E: info@ichor.com.au

Awards
Master Builders Association of NSW Excellence in Construction Awards: Interior Fitout $3M - $5M
Testimonial
John Bonnano, Executive Director, Capital Works & Facilities , Western Sydney University, The Chancellery

'On behalf of Western Sydney University (the University), I would like to congratulate the Ichor team for the exemplary delivery of the Chancellery office fit out. In early 2015, the University had a vision for a contemporary, adaptable, open, bold and elegant office that fits the new branding of the University and harmoniously blends with the existing student space in building EB, Parramatta (south) campus. The aim was to create a more open and collaborative setting rather than a traditional institutional feel. This new office had been designed to accommodate the University's executive and administration support teams. The office's design specifications included high end finishes and bespoke joinery such as Woodform baton walls and ceilings, acoustically rated double glazed partitions, fully glazed cavity sliding doors, custom-built light fittings and state of the art audio visual equipment. The completed fit out demonstrates the University's exceptional high standard of quality as one of Australia's leading tertiary institutions. The works were completed within a live teaching building in our Parramatta (south) campus. The Ichor team managed the site extremely well with a focus on the safety of our students, staff and guests. The project was completed to program, to the budget specified and to the expectation of the University. Please congratulate the Ichor team for an outstanding job; they should look back on this project with pride. We are pleased with the result and we are looking forward to utilising this new space for many years to come.'

Projects

Ichor have delivered a diverse portfolio of projects for clients across industries and sectors. We enjoy a high client retention rate and are known for our dedicated, specialist teams who work closely with the client from contract award through to project completion.